lördag 5 december 2009

Lördag 5/12

Ja så har jag fått kollat statusen vad gäller lymfomet, allt verkade ok enligt Katarina min läkare. Lite fundersam var hon över snabb viktminskning men det verkade inte som om det oroade henne nämnvärt. Dock överens om en kontakt i slutet av december.

Har nu varit utan alkohol totalt i 1,5 månad, känns ok så här långt. Kan kanske vara en förklaring till viktminskningen. Så jag tänker fortsätta med mina vita veckor och månader.

Var tillsammans med kompisar i tisdags kväll eftersom Lena hade sitt traditionella "sy möte".
Gick riktigt bra att umgås för min del utan alkohol.
Håkan W hade vänligheten att servera passande glögg.
Kom inte hem förrän 23.30 så det var riktigt kul att träffa det gamla gänget igen, passade på att bjuda tillbaks den 12/1 då damernas nästa "sy möte" är planerat.

Vi inhandlade en gran att ställa ute på altanen. Döm om vår förvåning när ljusslingan vi köpte ny förra året inte funkade, försökte felsöka utan att hitta felet. Riktigt irriterande att slingorna inte verkar hålla mer än en säsong.
Fick åka ner till Clas Olsson för att inhandla nytt, vi får hoppas att den nya slingan kommer att hålla mycket längre.

Har haft tillfälle att laga mat i vår nya tryckkokare, resultatet är riktigt bra smakämnena i ingredienserna verkar behålla sin fräschör bättre när man lagar i tryckkokaren.
Kycklingen som vi lagade senast var riktigt bra, rekommenderas
Idag ska vi laga en gryta från Orienten, återkommer med kommentarer.

Vädret inbjuder inte till några utomhusaktiviteter så vi kommer att slappa i eftermiddag o kolla in vinterstudion, går ju riktigt bra för tjejerna, kul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar